Tantra-massage voor de vrouw reviews

Lees hier de ervaringen van de vrouwen die jou voor gingen.

Bij Praktijk Christophe vind jij de ruimte en de veiligheid om weer een stukje dichter bij jezelf te komen door het ontvangen van een liefdevolle tantramassage alleen voor jou!”

Lees hier de reviews van de vrouwen die jou voor gingen.

Bij Praktijk Christophe ontdek je een veilige ruimte, waar je met liefdevolle tantramassages jezelf kunt herontdekken. Ik bied een omgeving van vertrouwen en respect, waardoor je jezelf kunt openstellen voor een diepere verbinding met je eigen lichaam en geest. Laat jezelf los en laat de helende kracht van aanraking je begeleiden naar innerlijke rust en balans. Bij mij staat jouw welzijn centraal, en ik streef ernaar om een holistische ervaring te bieden die je helpt om weer in contact te komen met je ware zelf. Beleef de transformatie bij Praktijk Christophe.

Lees hieronder de reviews van de vrouwen die jou voorgingen. lees over wat ze hebben gevoeld en lees hoe ze de veiligheid hebben ervaren.

 Dit is het tarief voor een tantramassage:

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Jouw bijdrage voor deze massage bedraagt ​​€ 133,00

Onderhoud van ziel en lichaam

Vandaag, zondag, bij Adri geweest voor een maandelijkse heerlijk ontspannende massage. Verrast met een fraai doosje, met een opdruk van een Lotusbloem, met verschillende zakjes thee en een inspiratiekraskaartje met de woorden: Vertrouw op je Wilskracht wanneer het even niet lukt. Hoe toepasselijk ! Dank je wel voor alles Adri!

Willy Ouwehand-Hochstenbach 

Een impressie

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbergen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

15 + 15 =

Designed by Prayanadesign