Energetische of ontspanningsmassage

 

Er zijn veel redenen om een energetische of ontspanningsmassage te ontvangen. Omdat je hoofdpijn hebt of te fanatiek hebt gesport. Omdat je ontspanning verdient na een periode van stress of intense inspanning. Of gewoon omdat het fijn is. Maar vooral om lichaam en geest weer met elkaar te verbinden en tot rust te brengen

Aanraking is mogelijk een van de oudste vormen van genezing. Wanneer je je stoot, instinctief wrijf je over de vaste plek. Bij iemand in moeilijkheden leg je een arm om hun schouder, en bij een huilend kind til je het op om te troosten, wat hen ontspant en kalmeert. Het feit dat aanraking kan zijn, is niets nieuws.

Tijdens een energetische of ontspanningsmassage stijgt het oxytocinehormoon, zowel bij mannen als vrouwen. Oxytocine, dat een cruciale rol speelt tijdens en na de zwangerschap, bevordert een vredig en rustig gevoel. Bovendien ontspant het de spieren en de bloeddruk.

Aanraking helpt je ook je eigen grenzen te herontdekken. Wanneer je gestrest bent of je veel zorgen maakt, verlies je jezelf een beetje in de buitenwereld. Een energetische ontspanningsmassage kan je helpen terug te keren naar jezelf. De aanraking brengt je aandacht naar je eigen huid, waardoor de scheidslijn tussen je interne wereld en de buitenwereld duidelijker wordt.

Als je je concentreert op de effecten van de aanrakingen, merk je bijvoorbeeld bij een nekmassage mogelijk op dat er veel spanning in je nek zit. Door de aanrakingen word je je weer bewust van de waarden van je lichaam. Hoe meer je aandacht via de massage terugbrengt naar je lichaam, hoe minder je in je gedachten zit (waar zorgen zich afspelen), en hoe meer je in contact komt met jezelf. Wanneer je in contact bent met jezelf, kun je beter je eigen grenzen voelen.

Heb je interesse in een energetische of ontspanningsmassage? Maak dan een afspraak via de onderstaande knop of neem telefonisch contact op.

Energetische of ontspanningsmassage is een gouden middel.

N

Het bevordert ontspanning en herstelt balans van lichaam en geest

N

Het helpt bij stress

N

Geeft nieuwe energie

N

Kan verlichting geven bij zowel acute als chronische pijn

N

Activeert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen

Tarieven

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Energetische Ontspanningsmassage Massage 60 minuten € 45,00

Energetische Ontspanningsmassage 90 minuten € 65,00

Alle massages langer dan 90 minuten op aanvraag.

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbergen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

6 + 5 =

Designed by Prayanadesign