“Voel je je al een Godin, Alice?” Vroeg Adri aan mij halverwege de massage.

 

Nou en of! En hoe. Wat een groots cadeau was dit aan mijzelf. In Praktijk Christophe ontving ik een tantra massage van 2 uur. Voor mij een totaal nieuwe ervaring.

Een diep verlangen was er bij mij ontstaan, om de goddelijke vrouwelijke levensenergie, weer te doen laten stromen. Tot leven te brengen en te doorvoelen. Een levensenergie die veel te lang onderdrukt verborgen lag in mijn bekken. Het verlangen om op dat level aangeraakt te worden, door een man, een man die de vrouw kan eren zoals de vrouw geëerd mag worden. Een verlangen om geëerd te worden als een Godin door alleen te hoeven ontvangen.

Dit verlangen ontstond nadat ik de kerk definitief vaarwel heb gezegd door uiteindelijk ook de Karmische banden en contracten van onderdrukking die nog in mijn systeem levend bleken, door te snijden en mijzelf hiervan voorgoed te bevrijden. Mijn holografisch universum kwam daarmee in een nieuw licht te staan. De verboden kracht transformeerde in een diep verlangen.

En zo kwam Adri op mijn pad. Intuïtief voelde het gelijk goed om dit proces van diepere bevrijding bij hem te gaan ervaren. Paradoxaal heeft hij zijn praktijk in een ruimte in een kerkgebouw. Dus daar lag ik, in een gebouw dat ooit een kerk was, met mijn hoofd onder de glas in lood ramen, op een prachtig oranje kleed omringd door kaarslicht, muziek en krachtige mannelijke energie. Daar lag ik, klaar om mijn diepe vrouwelijke lagen, mijn divine feminine, nieuw leven in te blazen. In een kerk notabene, met dat verschil dat op deze plek nu de Maria Magdalena en Lilith energie de scepter zwaait.

 

Adri, wat ben je fijn. Dank je wel voor dit bijzondere ervaren. Krachtig, liefdevol, subtiel, sterk, zacht, meebewegend en met zoveel wijsheid doe je wat je moet doen. Grenzen respecterend. Intuïtief gaan je handen en soms je lichaam, hier en daar intens aanwezig, om dan weer een stapje terug te doen zodat ik ruimte kreeg om de energie die ontstond door te kunnen ademen naar mijn hart en pijnappelklier. De streling ook door mijn haar en over mijn gezicht, de handen die elkaar vonden, het was allemaal zo mooi, groots, emotioneel en onvergetelijk. Voor mij een fijne dans van aanraking, openen en geraakt worden. Ik voelde me veilig en gerespecteerd. Ik voelde me gezien. Ik voelde me de Godin.

Ik kom zeker terug!

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts