Gisteren 24 oktober mocht ik een diep helende tantramassage geven aan een bijzonder vrouw. Dit is haar review welke ik op al mijn kanalen van haar mag delen:

Al een tijdje was ik mezelf een beetje kwijt. Ik voelde me niet echt vrouw meer. Maar wist ook niet goed wat ik er mee moest.

Totdat ik het er met een goede vriend over had en die raadde mij Tantra aan.

Nu had ik wel eens van tantra gehoord en dacht dat het iets met sex zou zijn. Dus eerst maar eens opzoeken wat tantra inhoud. Tot mijn blijde verbazing lees ik dat het niets met sex te maken heeft.

Dus de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt. Ik werd heel hartelijk met een knuffel ontvangen. Maar wij Nederlanders zijn het nuchtere volkje en ik had even zoiets van., wat gebeurt mij. Maar tegelijkertijd stelde het mij gerust omdat Adri direct zei dat het goed was om te ontspannen.

Eenmaal binnen in een hele mooie ruimte met rustige muziek een aangename ontspannende geur en de gezelligheid van Kaarsjes, kun je eerst even rustig een inleidend gesprek met Adri hebben. Onder het genot van een kopje thee mag je vertellen wat hij voor je kan betekenen en wat de reden is dat je graag een tantra massage zou willen. Hij beantwoord ook al jou vragen en legt je het een en ander over de filosofie van de tantra uit.

Vervolgens verteld hij dat je je mag ontkleden en een sarong om mag doen. In die tijd laat hij je even alleen zodat alle ongemak verdwijnt. Zodra hij terug komt heeft Adri ook een sarong aan en maakt je duidelijk dat je aan een ritueel gaat beginnen. Dit doe je heerlijk zittend op een verwarmd matras met mooie speciale kussens.

Als de rituelen gedaan zijn dan vraagt hij je om op je buik te gaan liggen en mag je totaalontspannen. Adri begint heel voorzichtig je gezicht aan te raken zodat je ook echt kunt ontspannen. Hij gebruikt voor deze massage zijn handen, armen enz. Eigenlijk ga je mee op een soort ontspanningsreis. De aanrakingen zijn zacht en liefdevol maar zeer discreet en wil je iets niet dan kun je dat gewoon zeggen.

Hij laat je weer vrouw voelen. Het was geweldig wat een ervaring. Ik weet wel…ik ga op herhaling.

Heb je nog onbeantwoorde vragen, neem eens contact met Adri op.

Ik zou zeggen, wil je weer voelen dat je vrouw bent, maak een afspraak.

Bedankt voor deze geweldig sensationele massage.

Groetjes Marimba

#tantra#massage#lomilomi#energetischemassage#ontspanningsmassage#voetreflexmassage#ontbijt#praktijkchristophe#mariamagdalena#VrouwelijkEmpowerment

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts