Lomi Lomi
Massage

Lomi Lomi massage is een unieke helende massage die zijn oorsprong vindt in de prachtige traditie en cultuur van Hawaï. Zij geloven dat een idee of overtuiging de energiestroom in het lichaam kan blokkeren. Lomi Lomi kan helpen deze blokkade op te lossen waardoor energie weer vrij kan stromen.

Deze full body massage kan onder andere zorgen voor diepe ontspanning, het loslaten van emoties, inzichten of een spirituele ervaring (afhankelijk van de intentie waarmee iemand komt, waar iemand staat in zijn ontwikkeling en in hoeverre iemand zich ervoor open kan stellen).

Mijn ervaring is dat de Lomi Lomi massage zeer geschikt is om de energiestromen in het lichaam weer op gang te brengen en blokkades op te heffen. Met deze massage kun je op een liefdevolle manier de interne balans en harmonie in het lichaam herstellen. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop, zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen en heeft het een diepe werking op de spieren en het zenuwstelsel.

De massage wordt gegeven in onafgebroken vloeiende, ritmische bewegingen met de handen, onderarmen en ellebogen. Hierdoor wordt de energiestroming op gang gehouden. Door het gebruik van een ruime hoeveelheid olie kunnen deze bewegingen ook onder het lichaam doorgaan.

Door tegelijkertijd verschillende delen van het lichaam te masseren, kun je beter in het hier en nu zijn, omdat het nagenoeg onmogelijk is om je te richten op verschillende gebieden die op het lichaam aangeraakt worden. Hierdoor raak je als het ware gedesoriënteerd en kom je in een flow terecht. Dit wordt versterkt doordat de masseur beweegt vanuit zijn hele lichaam als een soort dans. Dit zorgt ervoor dat de massagebewegingen dieper doordringen.

Heb je na het lezen van deze uitleg nog vragen? Neem dan even contact op, ik beantwoord je vragen graag. Of maak een afspraak en ervaar zelf wat een Lomi Lomi massage voor jou kan betekenen!

Lomi Lomi massage

N

Geeft een diepe ontspanning

N

Is een helende massage

N

Heft blokkades op

N

Helpt bij het loslaten van emoties

N

Kan leiden tot inzichten en spirituele ervaringen

N

Wekt een energiestroom op door het gehele lichaam

N

Activeert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen

Meerdere malen heb ik al mogen genieten van de massages van Adri. Hij weet goed in te voelen en in te spelen op wat er gaande is. In het kader van zijn Lomi Lomi opleiding heb ik van deze variant ook al mogen genieten, een absolute aanrader! Adri biedt een veilige omgeving en volgt zijn intuïtie perfect. Dat maakt de massages een zeer prettige ervaring.
Jantine

Tarieven

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Lomi Lomi Massage 90 minuten € 65,00

Alle massages langer dan 90 minuten op aanvraag.

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbergen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Contact mij

 

2 + 1 =

Designed by Prayanadesign