Gisterenavond de Tantra massage gehad van Adri. Bij binnenkomst was ik een beetje nerveus, had dit nog nooit gedaan en toch wilde ik het. Bijzonder hoe een mens in elkaar zit! Adri neemt alle tijd om je te leren kennen en te horen wat je reden is voor deze massage. Hij neemt alles met je door en geeft aan dat wanneer je het niet fijn vindt, je mag stoppen. Het was voor mij een fijne ervaring dat iemand je zo liefdevol kan benaderen en toch de massage professioneel kan houden. Ik bleef erna lekker slapen, nadat ik een wijntje met lekkers had gekregen. Gedouched en slapen. De volgende ochtend kreeg ik mijn ontbijt aangereikt. Het was alsof ik even vd Wereld was geweest, in positieve zin! Natuurlijk wil ik nog een keertje komen, over een tijdje! Dankjewel Adri!!

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts