Review over tantramassage van Gonny

Gonny Panis  voelt zich dankbaar bij Praktijk Christophe.

op Facebook 

24-8-2023 heb ik een Tantra Massage mogen ontvangen van Adri de Leeuw oftewel Christophe, ik heb beloofd een review te schrijven, ik was begonnen met heel mijn ervaring op te schrijven!😉

Wat ik me bedacht was oké dat is misschien wel leuk, maar kan ook een heel verkeerd beeld geven? Het is ook net met wat voor intentie wil je de Tantra Massage ontvangen denk ik en iedereen ervaart het anders, mijn intentie was om een heling te krijgen om blokkades op te ruimen in mijn lichaam i.v.m. met het seksueel misbruik dat ik ervaren heb vanaf mijn 2e levensjaar, mezelf over te kunnen geven in de handen van Adri en daarnaast er ook nog van te kunnen genieten.🥰

Als je op zijn website leest dan staat er geen woord teveel geschreven, dan komt hij zijn woorden meer dan na, de reviews die er al staan geven ook een zeer mooi beeld die in mijn ogen ook kloppen, dat is mijn ervaring.👌🍀

Ik werd hartelijk ontvangen in zijn zeer mooie warme sfeervolle praktijk. Wat ik fijn vond was dat er ruimte was om mijn verhaal in het kort te kunnen vertellen, onder het genot van een bakje thee. Adri stelde geïnteresseerde vragen en luisterde aandachtig. Daarna legde hij uit hoe hij te werk gaat en over zijn grenzen, ik kon mijn grenzen duidelijk aangeven en hij benadrukte dat ik ten alle tijden mijn grenzen opnieuw kon aangeven.💖

Hoe Adri verder te werk gaat mag je echt zelf gaan ervaren, ik voelde me veilig, vertrouwd, met eerbied geëerd met veel zachtheid en liefde, een zeer bijzondere ervaring. 💝💫

Schijnbaar had ik nodig dat hij vroeg gun je het jezelf, want toen ik dat toeliet ging de energie nog harder stromen en kon ik helemaal opengaan, het voelde voor mij heel bevrijdend, er kwam heel veel los, daarnaast was het heerlijk ontspannen zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden.💃✅️

Ik vindt dat ik er genoeg woorden aan gegeven heb, na de massage zat ik in zo’n fijne energie, dat ik Adri gevraagd heb of hij een foto wilde maken, omdat ik het fijner vind om het in de energie te laten zien dan in woorden. 🌞💫💞

Dus hoe zou het zijn als jij de energie ervan oppikt en zo het grote cadeau dat Adri je kan geven, ook mag ontvangen door bij hem een Massage te boeken?🤔🍀🙏

Adri ik ben je zeer dankbaar voor je kundigheid en je intuïtie, liefs Gonny🙏💖🙏

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts