Review op tantramassage van Jessica

In de helende en levensgevende energie, zoals ook omschreven in het boek van Ik, Maria Magdalena van Geert Kimpen.

Heb ik gisteren bij Praktijk Christophe van Adri de Leeuw een liefdevolle veilige levensgevende energie tantra massage ontvangen.

De energie in tantra is iets bijzonders en degene die hiermee werken zoek ik zorgvuldig uit om het zo zuiver mogelijk te ervaren.

Het contact met Adri van Praktijk Christope vooraf en ter plaatse in zijn prachtige sfeervolle praktijk ruimte in een kerk notabene ❤️😊 met onzettend veel mooie details, is erg prettig en duidelijk.

Hij geeft al jaren meerdere soorten massages, maar ik was nieuwsgierig naar de tantra massage. Een massage waar je zacht en liefdevol wordt aangeraakt waarbij je essentiële levensenergie, je levensgevende seksuele energie meer gaat stromen voor jezelf.

Adri informeert je vooraf duidelijk in een appje en bespreekt ook jouw wensen en grenzen waar hij zich netjes aan houdt.

Hij behandelt jou en je lijf als een ware Godin en dit merk je.

De aanraking is fijn, liefdevol en respectvol.

Jij mag aangeven wat je wel en niet wil.

Je grenzen worden gerespecteerd en bewaakt. Wat een heel veilig gevoel geeft.

Wil jij ook respectvol en liefdevol gemasseerd worden, jouw seksuele levensenergie weer laten stromen voor jezelf en vind je aanraking ook zo fijn. Dat raad ik Adri zeker aan.

Ik was uit mijn hoofd en in mijn lijf.🙏❤️

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts