Tantra-massage voor de vrouw

“Wil jij als vrouw weer een stapje verder in je kracht gezet worden?

Wil jij als vrouw helemaal jezelf ontmoeten om te ervaren hoe het ook al weer was om te voelen dat je lichaam en ​​geest weer met elkaar verbonden zijn?

Wil jij als vrouw, met respect, vereerd worden als een vrouw waardig?

Bij Praktijk Christophe vind jij de ruimte en de veiligheid om weer een stukje dichter bij jezelf te komen door het ontvangen van een liefdevolle tantramassage alleen voor jou!”

Tantra massage is..

Een intieme en sensuele massagevorm die zijn oorsprong vindt in de tantrafilosofie. Het richt zich op het ontwaken en circuleren van levensenergie door het hele lichaam. Het omvat zachte aanrakingen, strelingen en ademhalingstechnieken om diepe ontspanning, bewustzijn en verbinding te bevorderen. Het kan zowel helend als stimulerend zijn, met respect voor grenzen en zonder seksuele handelingen.

Effecten van tantramassage op een rijtje:

Wat mag je verwachten:

Een diepe energetische volledige lichaamsmassage, die tot 2 uur kan duren, helemaal voor jou. Gewoon ervaren hoe je lichaam en geest weer met elkaar verbonden worden door liefdevolle aanrakingen. Zonder dat er iets van jou wordt verwacht dan alleen te ontvangen en je er aan over te geven.

Mocht je een massage van mij willen ontvangen en is de afstand zodanig dat de integratie na de massage verstoord kan worden door de reis naar huis; boek dan een massage met ontbijt om maximaal te profiteren van het effect van de massage.

Deze optie is alleen mogelijk voor een massage in de avond na 19.30 uur.

Openbaar vervoer

Praktijk Christophe heeft een unieke verbinding via het Openbaar Vervoer.

De ingang van de praktijk bevindt zich op slechts 4 minuten loopafstand van de Halte van Gilslaan, Arriva lijn 123. Dit betreft een directe verbinding met het Centraal station Breda NS met een reistijd van slechts 28 minuten.

Reisplanner 9292

 

 Dit is het tarief voor een tantramassage:

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Jouw bijdrage voor deze massage bedraagt ​​€ 133,00

Jouw bijdrage voor en Tantramassage met ontbijt bedraagt € 188,00

Onderhoud van ziel en lichaam

Vandaag, zondag, bij Adri geweest voor een maandelijkse heerlijk ontspannende massage. Verrast met een fraai doosje, met een opdruk van een Lotusbloem, met verschillende zakjes thee en een inspiratiekraskaartje met de woorden: Vertrouw op je Wilskracht wanneer het even niet lukt. Hoe toepasselijk ! Dank je wel voor alles Adri!

Willy Ouwehand-Hochstenbach 

Een impressie

Adres

Zuideindsestraat 3-C, 4921 XK, Made

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

5 + 4 =

Designed by Prayanadesign