12 oktober mocht ik deze bijzondere vrouw een tantramassage geven. Vandaag stuurde ze mij deze review toe Wilke ik met jou mag delen:

Wij kennen het allemaal, 24 uur aanstaan , heel veel geven . Maar tijd voor jezelf ? Nemen in plaats van geven vaak schiet het er bij in , er komt iets tussen of je blokkeert en gaat weer door . Tot dat je iets leest en hoort over Tantra massage . Is dat iets voor mij ? Toch maar eens in gaan verdiepen .

Heel veel positieve berichten . Dan maar een datum prikken . En een dingen is duidelijk , ik ga proberen te ontspannen en ontvangen !

De dag begint met een mooi bericht van Adri . Ook het ontvangst in zijn “kerk” is warm en geruststellend . Kopje thee en een ontspannen gesprek . Volop uitleg , wat gaat er gebeuren ? Wat wil je wel en wat niet ? Een goede start . Na de vaste rituelen , ga je ontspannen liggen op een warm kussen en voel je je direct op je gemak . Je gaat op een geweldige ontdekkingsreis. In deze reis ervaar je iets ongekends . De massage is intensief , stevig , zacht en een bewustwording van jezelf. Jij bent het middelpunt en alles is voor jou . Letterlijk van top tot teen mag je voelen dat jij , volgens Adri , een godin bent . Je leert een stukje ademhalen , naar je hart toe en ook naar die pijnlijke voet. Al je energie wordt aangesproken en benut . Overweldigend .

Ook de afronding van de sessie is prachtig . Je kan alle tijd nemen , wat drinken , een bonbon . En nog wat adviezen , weetjes om mee te nemen naar huis . Dank voor deze mooi reis van bewustwording .

Anna

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts