Massage gecombineerd met life coaching

Mijn coaching en massage vormen een krachtige combinatie voor welzijn en groei. Coaching helpt mentaal, terwijl massage lichamelijke ontspanning biedt, waardoor een holistische benadering van welzijn ontstaat voor lichaam en geest.

Voel je je niet helemaal op je best, ervaar je lichamelijke ongemakken of worstel je vaak met stress? Mijn life coaching en massage traject biedt ondersteuning om zowel je lichaam als geest in balans te brengen, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Lichamelijke klachten, gebrek aan bewustzijn en regelmatige stress kunnen een negatieve invloed hebben op je welzijn. Met mijn begeleiding in life coaching en massage help ik je om van een verrassend leven naar bewust leven over te schakelen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Langdurige stress leidt vaak tot lichamelijke klachten, en ik ben van mening dat dit verband nog sterker is dan vaak wordt gedacht. Zelfs erfelijke en andere aandoeningen waarvan wordt gezegd dat je er niets aan kunt doen, kunnen mogelijk worden voorkomen of verminderd door zowel je mentale als lichaamgesteldheid op een optimaal niveau te houden.

Dit bereik je door bewust te leven en vragen te stellen als: Hoe ga ik om met het leven? Wat zijn mijn gevoelens? En als ik iets voel, hoe ga ik ermee om? Gun ik mezelf de tijd om te herstellen, of ben ik altijd gehaast?

Met mijn holistische benadering van coaching en massage bied ik ondersteuning voor zowel lichaam als geest. Deze methode kan helpen bij het aanpakken van sluimerende gezondheidsproblemen of vage klachten. Bovendien kan ik je begeleiden bij:

 • Begeleiding bij hoog sensitiviteit
 • Hoofdpijn en migraine
 • Nek- en schouderklachten
 • Fibromyalgie
 • Menstruatieklachten
 • Maag- en darmklachten                                                          
 • Slijmbeursontsteking
 • Gewrichtsaandoeningen
 • Vermoeidheidsklachten
 • Rouwverwerking
 • Herstel na ingrijpende operaties

 

Wat kun je verwachten

Tijdens het coachingstraject bied ik de kans om diepgaand inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van jouw klachten. Samen zullen we verkennen hoe je levensstijl kunt verbeteren, bijvoorbeeld door stress te verminderen, meer te bewegen en gezonder te eten.

Met behulp van massage herstel ik de verbinding tussen jou en je lichaam, zodat je sneller bewust wordt van signalen die je lichaam afgeeft wanneer er iets mis is. Vaak hebben mensen verleerd om goed naar hun lichaam te luisteren, maar het geeft duidelijke waarschuwingssignalen.

Bovendien zullen massages helpen om eventuele blokkades in je lichaam te ontdekken en sneller aan te pakken, waardoor de hersteltijd beperkt kan worden. Ik maak gebruik van natuurlijke geneesmiddelen, zoals Aloë vera.

De duur van het traject is voor iedereen anders en wordt tijdens de intake besproken.                                                           

Ervaringen:

Met behulp van massage gecombineerd met life coaching heb ik goede ervaringen met het begeleiden van hoog sensitieve personen, verder heb ik goede ervaringen met het behandelen van hoofdpijn en migraine, nek- en schouderklachten, fibromyalgie, ernstige menstruatieklachten, maag- en darmklachten, slijmbeurs ontsteking en aandoeningen maar ook vermoeidheidsklachten. Voor rouwverwerking en begeleiding bij herstel na behoorlijk ingrijpende operaties kun je ook terecht.

Geen lichamelijke klachten maar naar later bleek een onverwerkt verlies van een dierbare brachten mij bij Adri. Door de vele en lange gesprekken, die terug gingen tot mijn kindertijd, en door de intensieve en intense massages die voor een totale ontspanning zorgden, kan ik na 1 1/2 jaar zeggen dat ik mezelf weer geworden ben. En daar ben ik blij mee. Door de inzet en gave van Adri samen met mijn wil, ga ik een mooi nieuw jaar tegemoet! Dank je Adri!.
Williy

Tarieven

Als je van aanpakken houdt dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 2 weken (heeft de voorkeur). Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 35,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Wil je het iets rustiger aan doen, dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 3 weken. Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 40,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Of wil je het geheel op je eigen tempo doen, dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 4 weken of langere tussenpozen. Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 45,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Spreekt dit je aan, maak dan een afspraak voor een gratis of vrijblijvende intake of

Een gratis en vrijblijvende voetmassage van een half uur.

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbergen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

4 + 11 =

Designed by Prayanadesign