Massage gecombineerd met life coaching

Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest 1 is. Ik heb ervaren dat als je langdurig stress ervaart er nagenoeg altijd lichamelijke klachten volgen, die zelfs ook behoorlijk ernstig kunnen zijn

Er is inmiddels vastgesteld dat 80 tot 90 procent van de lichamelijke klachten hun oorsprong vinden in stress. Ikzelf vermoed dat 100% van de lichamelijke klachten hun oorsprong vinden is stress. Erfelijke- en andere aandoeningen (10-20%) waarvan vaak wordt gezegd dat je daar niets aan kunt doen kunnen wat mij betreft voorkomen worden door je geestelijke en lichamelijke weerstand op een goed niveau te brengen of te houden. En die weerstand kun je op niveau houden of brengen door bewust te leven. Hoe ga ik met het leven om? Wat voel ik? En als ik wat voel, hoe ga ik er dan mee om? Neem ik de tijd om te herstellen of moet ik zo snel mogelijk weer door, want er is van alles te doen Etc.

Als je er te laat bent achter gekomen dat het hierboven genoemde waar is zit je nu waarschijnlijk met lichamelijke klachten, leef je mogelijk niet helemaal bewust en ondervind jij regelmatig stressvolle situaties.

 Je kunt dit probleem op 2 manieren aanpakken:

Je kunt je leven anders in gaan richten van een onbewust naar een bewust leven, wat vermoedelijk wat tijd in beslag neemt, waarna je geduld moet hebben met het feit hoe snel je lichaam in staat is te herstellen als je geest weer tot rust komt;

Of je gaat een traject in waarbij je je leven van onbewust naar bewust gaat ombuigen door je te laten coachen en tegelijkertijd je lichaam ondersteunt door massage en eventueel het gebruik van puur natuurlijke geneesmiddelen zoals aloë vera. Het extra voordeel van massage is dat je tijdens massages snel zicht krijgt op de blokkades in je lichaam en deze snel aan kunt pakken. De hersteltijd zal aanzienlijk korter zijn als bij het 1e punt.

Met de 2e methode heb ik zeer goede (eigen)ervaringen zoals je kunt lezen in de diverse reviews.

Hoe ziet zo’n massage gecombineerd met lifecoaching eruit en waar kun je rekening mee houden qua kosten?

Ervaringen:

Met behulp van massage gecombineerd met life coaching heb ik goede ervaringen met het begeleiden van hoog sensitieve personen, verder heb ik goede ervaringen met het behandelen van hoofdpijn en migraine, nek- en schouderklachten, fibromyalgie, ernstige menstruatieklachten, maag- en darmklachten, slijmbeurs ontsteking en aandoeningen maar ook vermoeidheidsklachten. Voor rouwverwerking en begeleiding bij herstel na behoorlijk ingrijpende operaties kun je ook terecht.

Geen lichamelijke klachten maar naar later bleek een onverwerkt verlies van een dierbare brachten mij bij Adri. Door de vele en lange gesprekken, die terug gingen tot mijn kindertijd, en door de intensieve en intense massages die voor een totale ontspanning zorgden, kan ik na 1 1/2 jaar zeggen dat ik mezelf weer geworden ben. En daar ben ik blij mee. Door de inzet en gave van Adri samen met mijn wil, ga ik een mooi nieuw jaar tegemoet! Dank je Adri!.
Williy

Tarieven

Als je van aanpakken houdt dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 2 weken (heeft de voorkeur). Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 35,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Wil je het iets rustiger aan doen, dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 3 weken. Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 40,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Of wil je het geheel op je eigen tempo doen, dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 4 weken of langere tussenpozen. Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 45,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Spreekt dit je aan, maak dan een afspraak voor een gratis of vrijblijvende intake of

Een gratis en vrijblijvende voetmassage van een half uur.

Adres

Zuideindsestraat 3-C, 4921 XK, Made

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

10 + 12 =

Designed by Prayanadesign