Massage gecombineerd met life coaching

Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest 1 is. Ik heb ervaren dat als je langdurig stress ervaart er nagenoeg altijd lichamelijke klachten volgen, die zelfs ook behoorlijk ernstig kunnen zijn

Zit jij niet lekker in je vel, ervaar je lichamelijke klachten en/of veel stress en wil je hier graag hulp bij? Doormiddel van het life coaching en massage traject kan ik je helpen lichaam en geest weer in balans te brengen om zo de beste versie van jezelf te worden.

Life coaching en massage

Kamp jij met lichamelijke klachten, leef je niet helemaal bewust en voel je regelmatig stress? Ik kan je hiermee helpen, doormiddel van life coaching en massage waarbij je je leven van onbewust naar bewust gaat ombuigen.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je langdurig stress ervaart, volgen er nagenoeg altijd lichamelijke klachten. Er is vastgesteld dat 80 tot 90 procent van de lichamelijke klachten voortkomt uit stress. Ik ben van mening dat dit percentage hoger ligt. Ook erfelijke- en andere aandoeningen waarvan vaak gezegd wordt dat je daar niets aan kunt doen, kunnen mijns inziens voorkomen of beperkt worden door je geestelijke en lichamelijke weerstand op een goed niveau te brengen en te houden.

Dit doe je door bewust te leven. Hoe ga ik met het leven om? Wat voel ik? En als ik wat voel, hoe ga ik er dan mee om? Neem ik de tijd om te herstellen of moet ik van mezelf zo snel mogelijk weer door?

Door de helende combinatie van coaching en massage ondersteun je zowel lichaam als geest. Met deze methode kan ik je helpen herstellen van sluimerende aandoeningen of vage klachten. Ook kan ik je helpen met:

 • Begeleiding bij hoog sensitiviteit
 • Hoofdpijn en migraine
 • Nek- en schouderklachten
 • Fibromyalgie
 • Menstruatieklachten
 • Maag- en darmklachten                                                          
 • Slijmbeursontsteking
 • Gewrichtsaandoeningen
 • Vermoeidheidsklachten
 • Rouwverwerking
 • Herstel na ingrijpende operaties

 

Wat kun je verwachten

Tijdens het coachingstraject krijg je meer inzicht in de dieperliggende oorzaak van jouw klachten. Samen kijken we hoe jij je lifestyle kunt verbeteren, bijvoorbeeld door te ontstressen, meer te bewegen en/of gezonder te eten.

Doormiddel van massage breng ik je weer in contact met je lichaam zodat je het veel eerder aanvoelt als er iets aan de hand is en je hierop kunt anticiperen. Helaas hebben veel mensen afgeleerd goed naar hun lichaam te luisteren, terwijl je lichaam wel duidelijke signalen afgeeft als er iets mis is.

Het extra voordeel is dat je tijdens de massages snel zicht krijgt op blokkades in je lichaam en deze sneller aan kunt pakken. De hersteltijd zal hierdoor aanzienlijk korter zijn.

Tijdens de massages maak ik gebruik van puur natuurlijke geneesmiddelen zoals Aloë vera.

 

De lengte van een traject is voor iedereen verschillend en bespreken we tijdens de intake.                                                                        

Ervaringen:

Met behulp van massage gecombineerd met life coaching heb ik goede ervaringen met het begeleiden van hoog sensitieve personen, verder heb ik goede ervaringen met het behandelen van hoofdpijn en migraine, nek- en schouderklachten, fibromyalgie, ernstige menstruatieklachten, maag- en darmklachten, slijmbeurs ontsteking en aandoeningen maar ook vermoeidheidsklachten. Voor rouwverwerking en begeleiding bij herstel na behoorlijk ingrijpende operaties kun je ook terecht.

Geen lichamelijke klachten maar naar later bleek een onverwerkt verlies van een dierbare brachten mij bij Adri. Door de vele en lange gesprekken, die terug gingen tot mijn kindertijd, en door de intensieve en intense massages die voor een totale ontspanning zorgden, kan ik na 1 1/2 jaar zeggen dat ik mezelf weer geworden ben. En daar ben ik blij mee. Door de inzet en gave van Adri samen met mijn wil, ga ik een mooi nieuw jaar tegemoet! Dank je Adri!.
Williy

Tarieven

Als je van aanpakken houdt dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 2 weken (heeft de voorkeur). Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 35,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Wil je het iets rustiger aan doen, dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 3 weken. Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 40,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Of wil je het geheel op je eigen tempo doen, dan kun je kiezen voor een traject met een consult om de 4 weken of langere tussenpozen. Zo’n consult duurt tussen de 1 en 2 uur voor een tarief van € 45,00 per consult, exclusief de te gebruiken aloë vera producten.

Spreekt dit je aan, maak dan een afspraak voor een gratis of vrijblijvende intake of

Een gratis en vrijblijvende voetmassage van een half uur.

Adres

Zuideindsestraat 3-C, 4921 XK, Made

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

4 + 7 =

Designed by Prayanadesign