Tess Korporaal  voelt zich gelukkig met Adri de Leeuw.

op Facebook · 

Heerlijke massage mogen ontvangen van Adri de Leeuw van Massagepraktijk Christophe in Made. Het begon eigenlijk gister al met een voorbereidend appje waarin Adri de massage nog even een keer uitlegde. En toen ik aankwam ’s morgens op zijn prachtig mooie locatie in een voormalige kerk bleek de locatie ook nog eens fantastisch!

We begonnen met het doorspreken van de massage, Adri vertelde over de manier waarop hij de massage vormgeeft, hij gaf zijn grenzen aan en we hebben mijn wensen en grenzen besproken. Heel belangrijk, zeker als het om een tantrische massage gaat.

Na een heerlijk kopje thee met een bonbonnetje heeft Adri me heerlijk gesmudged en namen we tegenover elkaar plaats op meditatiekussentjes alwaar we elkaar eerst eens langere tijd in de ogen aankeken, de liefde in elkaar eerder door onze handen op elkaars hart te leggen en een Namaste buiging voor elkaar te maken.

Arie vertelde dat hij normaliter ook een ademoefening doet en iets uitlegt over hoe je je energie tijdens de massage lekker kunt laten doorstromen. Omdat ik bekend ben met dit soort technieken hebben we dit even overgeslagen en begon Adri met de massage.

Ik lag helemaal bloot op de mat en Arie had een lendendoek om. Eerst uitgebreid mijn achterkant en daarna uitgebreid de voorkant. Heerlijk, Adri nam alles mee, zelfs mijn oren en voeten.

Ook voelde ik af en toe zijn huid met heerlijk zachte krulhaartjes.

Nadat de achterkant uitgebreid gemasseerd was, was de voorkant aan de beurt….

Het was heerlijk! Mijn lichaam was heerlijk ontspannen. Komt ook deels doordat ik Adrie volledig vertrouw. En ik was helemaal uit mijn hoofd. Ik heb de massage als liefdevol en integer ervaren.

Mocht je het ook eens willen proberen dan kun je ook zijn zakelijke fb pagina volgen https://www.facebook.com/suisanitatem.nl

Namaste lieve Adri 🌺

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts