Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een behandeling om op een eenvoudige en natuurlijke manier jouw lichaam te helpen zichzelf te genezen. Het wordt een holistische therapie genoemd. Dit komt van ‘holos’, wat ‘geheel’ betekent. Voetreflextherapie heeft dan ook invloed op jouw hele lichaam en geest, in plaats van op de symptomen te focussen.

Genezende en versterkende werking

Voetreflextherapie biedt zowel genezende als versterkte effecten, zowel voor mensen die ziek zijn als voor hen die al gezond zijn. Deze behandeling is geschikt voor mensen van alle leeftijden, van baby’s tot ouderen, en kan helpen bij een scala aan zowel acute als chronische lichamelijke en mentale klachten.

De therapie werkt door het herstellen van de balans in het lichaam door het opheffen van blokkades. Ons lichaam werkt effectief optimaal wanneer alle delen goed samenwerken. Wanneer er echter een probleem is in één deel van het lichaam, kan dit de totale balans stoffen zijn. Dit kan leiden tot overbelasting van andere delen van het lichaam en uiteindelijk tot problemen in die gebieden.

Zowel de handen als de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met verschillende organen en delen van het lichaam. Bij ziekte of spanning kunnen deze reflexpunten of pijnlijk worden, omdat gifstoffen zich kunnen ophopen.

Deze opgehoopte gifstoffen kunnen blokkades in het lichaam veroorzaken, wat de vrije stroom van energie belemmert. Ervaren behandelaars kunnen zelfs gifstoffen of kristalafzettingen voelen vlak onder de huid. Door deze verstopte gebieden te behandelen, kunnen de blokkades worden opgeheven en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd, wat leidt tot een herstel van balans en harmonie.

Als je geïnteresseerd bent, dan niet om contact op te nemen voor vragen of om een ​​afspraak te maken via de onderstaande knop.

Effecten van voetreflextherapie

N

Lichamelijke en mentale ontspanning

N

Ontgifting van het lichaam

N

Werkt ondersteunend bij chronische ziekten

N

Ruimt blokkades op en laat energie weer stromen

N

Geeft verlichting van pijn bij zowel acute als chronische klachten

N

Kan helpen voorkomen dat bepaalde ziektes terugkeren

N

Helpt je vitaal te voelen

Ik had reeds een lange weg afgelegd in het ‘medische circuit’. Wat het vertellen waard is, is dat ik toendertijd meerdere malen hardop heb gevraagd én gezegd, dat ik iemand zocht die mij verlichting kon geven…
Toen kwam Adri op mijn pad.
Adri en ik hadden meteen een klik. We spreken dezelfde taal. Als ik A zeg, zegt hij B. Heel raar, maar het voelt voor mij altijd waar. Mijn behandelingen bestaan uit (veel) praten, bindweefselmassage, ontspanningsmassage, voetreflextherapie en lymfedrainage.
Ik heb sinds mijn kinderjaren veel pijn in mijn lichaam. Dit werd, naar mate ik ouder werd, steeds erger. Inmiddels horen hier twee medische namen bij; fybromyalgie en Thoracic Outlet Syndroom. De doktoren hebben mij hier goed bij geholpen. Maar dan… dan moét je er mee leren leven?
Sinds de behandelingen van Adri, lukt dit laatste mij iedere week weer een stukje beter.
Adri helpt mij met de dagelijkse dingen. Klinkt heel makkelijk, toch? Maar owjee… hoe moeilijk is het om bewust te leven, in het nu te zijn én plezier te blijven houden.
Ik noem Adri mijn goeroe.
Alice

Tarieven

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Voetreflexmassage 45 minuten:
€ 35,00

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbegen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

14 + 2 =

Designed by Prayanadesign