Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een behandeling om op een eenvoudige en natuurlijke manier jouw lichaam te helpen zichzelf te genezen. Het wordt een holistische therapie genoemd. Dit komt van ‘holos’, wat ‘geheel’ betekent. Voetreflextherapie heeft dan ook invloed op jouw hele lichaam en geest, in plaats van op de symptomen te focussen.

Genezende en versterkende werking

Wanneer je ziek bent, heeft voetreflextherapie een genezende en versterkende werking. Wanneer je gezond bent, helpt de genezende aanraking om je lekker in je vel, positief en gelukkig te voelen.

Het is geschikt voor iedereen. Van baby’s tot jonge kinderen en van volwassenen tot ouderen. Het kan helpen bij allerlei lichamelijke en mentale klachten, zowel acuut als chronisch.

Balans herstellen door het opheffen van blokkades

Wanneer het lichaam optimaal functioneert en in balans is, werken alle onderdelen samen. Maar raakt één onderdeel defect, dan kan het lichaam wel doorwerken maar niet optimaal functioneren. De andere onderdelen raken op den duur overbelast en kunnen ook uitvallen.

Op jouw handen en voeten bevinden zich de zogenaamde ‘reflexpunten’, die corresponderen met alle organen en delen van jouw lichaam. Wanneer je ziek of gespannen bent, worden deze punten gevoelig of pijnlijk wanneer je ze aanraakt, omdat de giftige stoffen zich ophopen.

Deze stoffen veroorzaken blokkeringen in jouw lichaam, die verhinderen dat jouw energie vrijelijk kan stromen. Ervaren behandelaars kunnen giftige stoffen of kristalafzettingen vlak onder de huid voelen. Door de verstopte delen te behandelen worden de blokkeringen opgeheven en het zelfhelend vermogen gestimuleerd, waardoor jouw lichaam weer in balans en in harmonie raakt.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor vragen of maak een afspraak via onderstaande knop

Effecten van voetreflextherapie

N

Lichamelijke en mentale ontspanning

N

Ontgifting van het lichaam

N

Werkt ondersteunend bij chronische ziekten

N

Ruimt blokkades op en laat energie weer stromen

N

Geeft verlichting van pijn bij zowel acute als chronische klachten

N

Kan helpen voorkomen dat bepaalde ziektes terugkeren

N

Helpt je vitaal te voelen

Ik had reeds een lange weg afgelegd in het ‘medische circuit’. Wat het vertellen waard is, is dat ik toendertijd meerdere malen hardop heb gevraagd én gezegd, dat ik iemand zocht die mij verlichting kon geven…
Toen kwam Adri op mijn pad.
Adri en ik hadden meteen een klik. We spreken dezelfde taal. Als ik A zeg, zegt hij B. Heel raar, maar het voelt voor mij altijd waar. Mijn behandelingen bestaan uit (veel) praten, bindweefselmassage, ontspanningsmassage, voetreflextherapie en lymfedrainage.
Ik heb sinds mijn kinderjaren veel pijn in mijn lichaam. Dit werd, naar mate ik ouder werd, steeds erger. Inmiddels horen hier twee medische namen bij; fybromyalgie en Thoracic Outlet Syndroom. De doktoren hebben mij hier goed bij geholpen. Maar dan… dan moét je er mee leren leven?
Sinds de behandelingen van Adri, lukt dit laatste mij iedere week weer een stukje beter.
Adri helpt mij met de dagelijkse dingen. Klinkt heel makkelijk, toch? Maar owjee… hoe moeilijk is het om bewust te leven, in het nu te zijn én plezier te blijven houden.
Ik noem Adri mijn goeroe.
Alice

Tarieven

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Voetreflexmassage 45 minuten:
€ 35,00

Massage aan huis:

Made, Drimmelen, Den Hout, Helkant, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenberg en Terheijden wordt er
€ 10,00 extra in rekening gebracht. Buiten deze plaatsen, wordt
€ 10,00 + € 0,21 per km extra in rekening gebracht. De maximale afstand vanaf Made is 50 km.

Adres

Zuideindsestraat 3-C, 4921 XK, Made

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

8 + 7 =

Designed by Prayanadesign