Review over Tantramassage met ontbijt.

Ik was benieuwd naar tantra en wat het voor mij zou kunnen doen. Ik heb er namelijk moeite mee om tijdens intimiteit mijn hoofd uit te zetten en me helemaal open te stellen. Met geen enkele ervaring en weinig kennis van tantra kwam ik bij Adri. Met hem durfde ik het aan door zijn sympathieke uitstraling en zachte ogen; een knuffelbeer.

Hij ontving me met een warme omhelzing. Door zijn super relaxte energie ontspande ik ook snel want ik was wel een beetje nerveus voor wat me te wachten stond.

Vooraf had hij gezegd dat ik het altijd mag aangeven als iets niet prettig voelt of juist wel zodat hij het in het laatste geval kan herhalen. Adri heeft me van top tot teen heerlijk gemasseerd. Naar verloop van tijd werd ik steeds meer ontspannen en eindigde het zelfs in een grote gaap partij. Fijn, want ik had een stressvolle periode achter de rug en ontspannen is iets wat ik over het algemeen moeilijk kan.

Na de massage bespraken we mijn beleving en liet Adri me alleen en heb ik nog heerlijk na zitten genieten op een fijn zittende relaxfauteuil onder het genot van thee, wat hartige lekkernijen en bonbons.

Om de ervaring namelijk goed in te laten dalen heb ik een overnachting geboekt en heb ik dit alles ervaren als een mini retraite.

Ik heb zalig geslapen (met een mooie droom als bonus) in dezelfde ruimte (en energie) waar de massage was op een heerlijk dik luchtbed waarop ik wel leek weg te drijven.

Adri toont zich een echte gastheer en is zeer loyaal: zo had hij een hele doos bonbons in mijn kamer achter gelaten (wat een verwennerij) en vroeg hij vooraf naar mijn ontbijtwensen die hij meer dan waar maakte.

Na een heerlijke douche in de ruime en nette badkamer (waar weer een schone handdoek hing) nog even gesproken met Adri.

Ik kan iedereen Adri aanbevelen voor een kundige tantramassage in een veilige bedding.

Een daarop volgende overnachting beveel ik je van harte aan om de hele ervaring nog dieper te laten integreren.

Als je het doet, doe het dan goed!

Nu bijna een week geleden kan ik zeggen dat ik me meer met mijn lijf verbonden voel en meer van intimiteit kan genieten. Dus voor mij heeft het helend gewerkt wat betreft overgave.

Ik zou zeggen: ga het zelf eens beleven!

Anouk.

Mocht je een massage van mij willen ontvangen en is de afstand zodanig dat de integratie na de massage verstoord kan worden door de reis naar huis; Boek dan een massage met ontbijt om maximaal te profiteren van het effect van de massage.

Deze optie is alleen mogelijk voor een massage die in de avond na 19.30 uur aanvangt.

Praktijkchristophe.nl

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts