Wil jij kennismaken met jouw pure vrouwelijkheid?

Wauw, wat is dit mooi! dd 7 Augustus jl heb ik mijn 1e tantramassage mogen geven en er zijn er tot nu toe al 12 gevolgd. Tot 17 oktober staat er ook al wekelijks minimaal 1 gepland. Als ik de reviews lees kan ik alleen maar super blij worden en het maakt me zo dankbaar dat ik dit mag doen!🙏

Vanaf het jaar 2000 ging ik vrouwen zien zoals ze waren. Mijn toenmalige partner leerde mij wat de vrouwen kwaliteiten waren vs de mannen (Ik zeg hiermee niet dat mannen kwaliteiten minder zijn, maar wel zo anders!).

Ik leerde een heel ander beeld te vormen over vrouwen en zag daarin ook de vrouwenkracht. Rond 2014, het jaar dat de DaVinci Code en de Naghamadi geschriften bij mij in beeld kwamen werd voor mij eigenlijk bevestigd wat ik al wist. Sindsdien was Maria Magdalena mijn idool. Zij symboliseerde voor mij dat zij de laatste vrouw sinds ruim 2000 jaar was die niet naar het aanrecht was verwezen en daardoor eigenlijk de laatste niet onderdrukte vrouw was.

Nu ik weet wat sexualiteit vs de vrouw in haar kracht inhoud, ben ik er zo trots op dat ik een steentje mag bijdragen de vrouw uit haar onderdrukte rol te helpen en mag helpen haar terug in haar kracht te zetten!

Resoneert dit bij jou als vrouw?

Wil jij als vrouw weer een stapje verder in je kracht gezet worden?

 Wil jij als vrouw even helemaal met jezelf zijn om te ervaren hoe het ook al weer was om te ervaren dat je lichaam een geest weer met elkaar verbonden zijn?

Wil jij als vrouw, met respect, vereerd worden als een vrouw waardig?

 Bij Praktijk Christophe vind jij de ruimte en de veiligheid om weer een stukje dichter bij jezelf te komen door het ontvangen van een liefdevolle tantramassage alleen voor jou!

 

#tantra#massage#lomilomi#energetischemassage#ontspanningsmassage#voetreflexmassage#ontbijt#praktijkchristophe#mariamagdalena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts