Ik had vandaag een massage afspraak.

Niet met een klant, maar een afspraak voor mezelf!

Want hoe fijn ik het ook vind om anderen te masseren, mezelf een massage gunnen om te ontvangen is zeker een vorm van zelfzorg.

Ik had gekozen voor een Lomi Lomi massage bij Christophe De Leeuw. Hijzelf noemt het een tempel massage. In de ruimte waar hij masseert bevinden zich onder andere de sounds of medicine instrumenten van Vuurvogel – Alice Kelder, waardoor het voor mij aanvoelde als een heilige ruimte. Het is een lichte ruimte, met fijne energie.

De massage zelf voelde heel compleet.

De vele olie maakte het een glibberige bedoening, alsof ik in een oliebad lag. Toch werden ook dieper gelegen weefsels behandelt. Wat ik prettig vond waren de lange strijkingen waarbij ook de onderarmen werden gebruikt, én de koesterende houdingen. Het was in deze veilige setting niet moeilijk om in de overgave te geraken en volledig te ontspannen.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Kim Eggink

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts