Dat je tijdens je vakantie weer helemaal oplaadt om daarna weer fris en fruitig aan je dagelijkse leven te kunnen beginnen lijkt voor velen een illusie te zijn.
– Voorpret verwachtingen die gebaseerd zijn op het verleden en niet meer gelden voor het heden, eenvoudig weg om dat jij en alles om je heen veranderd is;
– Juist in de weken voor de vakantie ga je harder/meer werken omdat je voor de vakantie een schone lei hebt willen maken;
-Vanuit een vermoeide situatie op vakantie gaan is stress verhogend door regelen, inpakken en noem maar op;
-De ruimte die ontstaat door niets doen heeft meestal het effect dat je oog in oog komt te staan met je opgelopen stress/zorgen, wat zelfs in sommige gevallen zo ernstig kan zijn dat je depressief achtige klachten kunt ervaren.
2 of 3 weken vakantie is dan ook te kort om weer volledig op te laden als je het daar op aan laat komen.
Heb je wel eens overwogen om zelfs je vakantie voor te bereiden door in aanloop daartoe al te beginnen met ontstressing door een aantal weken voor je vakantie wat massages te ontvangen en misschien zelfs met wat begeleidende coaching daarbij?
Ga nu echt van je eerst volgende vakantie genieten zoals je het altijd al hebt gewild en boek een aantal massages en ervaar de ontstressing.
Je bent meer dan welkom in mijn praktijk:

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts