Een nieuwe naam, met als gevolg een nieuwe website: www.praktijkchristophe.nl

Vol trots presenteer ik hierbij de nieuwe website van Praktijk Christophe, praktijk voor Alternatieve en Holistische Gezondheid door middel van Coaching in combinatie met Massage.

Allereerst wil ik hierbij mijn dankbaarheid uitspreken naar al diegenen die er voor mij waren om er een mooie site van te maken die compleet past bij wat ik ben en wil uitstralen.

Allereerst mijn dank voor de branding, ontwerp en realisatie door:

Jessica van Twuiver en Asaf Andres Dvash, het team van Prayana Design;

Voor de fotografie wil ik mijn dank uitspreken aan Nienke Dragt;

Jantine Danen, dankjewel dat je model wilde zijn voor de foto’s en

Marianne van Houdt ben ik dankbaar voor het herschrijven van de meeste teksten.

Deze Realisatie en samenwerking is een uniek project wat tot stand kwam via de Facebook groep Liefdevol Leven door Ruilhandel en Wederdienst.

De naam Praktijk Christophe:

Anno 2011 ben ik gestart met mijn praktijk onder de naam Sui Sanitatem. Deze naam welke zoveel betekent als Zelf Heling voldeed volledig aan het vertolken van de doelstelling van mijn praktijk. Uit eigen ervaring had ik het zelfhelende vermogen van mijn lichaam herontdekt en ervaren en dat was het waar ik een ander mee wilde gaan helpen.

Na verloop van tijd merkte ik dat deze naam dus wel mijn doelstelling vertolkte maar niet goed werd onthouden.

Nu, nadat er na ruim 2 jaar met meerdere lockdowns een update nodig was heb ik ervoor gekozen om verder te gaan onder de naam Christophe.

De naam Christophe kwam op mijn pad tijdens een workshop “Op zoek naar mijn innerlijk saboteur” bij Praktijk Marianne Geerts. Marianne ook jij bedankt voor je bijdrage.

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts