Najaar.

Na een lange hete zomer waarin de meesten ruimschoots de gelegenheid hebben gehad hun zonne-energie voorraad op peil te brengen begint het nu toch weer wat natter, winderiger een koeler te worden. Tevens zijn de dagen al weer aardig aan het korten, dus minder zonne-uren ook al laat de zon zich voorlopig nog goed zien.

Om  de weerstand die je hiermee hebt opgebouwd op peil te houden ter voorkoming van allerlei aandoeningen is het voor jou misschien een overweging om hiermee aan de slag te gaan zodat je niet direct afhankelijk wordt van facsinaties, medicatie of vrijheidsbeperkende omstandigheden om gezond te blijven.

Het kan ook zijn dat je al last hebt van een aandoening en wil leren om meer te vertrouwen op je zelf helende vermogen. waardoor je bestendiger hersteld.

Praktijk Christophe kan jou helpen en begeleiden in een traject waar je weer kennis maakt met je zelfhelend vermogen en je weer meer contact kan maken tussen je lichaam een geest zodat je eerder signalen opvangt over dat er iets te doen is en hoe je dat kan doen.

Wil je meer informatie hierover?: https://praktijkchristophe.nl/massage-gecombineerd-met-life-coaching/

Het kan ook zijn dat het voorstaande voor jou in het geheel niet relevant is, maar dat je het wel prettig vindt om zo nu en dan een liefdevolle, verkwikkende en helende massage te ontvangen. Ook hiervoor kun je terecht bij Praktijk Christophe.

Meer informatie hierover:

https://praktijkchristophe.nl/voetreflexmassage/

https://praktijkchristophe.nl/energetische-of-ontspanningsmassage/

https://praktijkchristophe.nl/lomi-lomi/

Ik ben Adri de Leeuw, masseur en coach bij Praktijk Christophe.

Warme groet,

Adri de Leeuw

Meer posts