Versterk je Immuunsysteem met gezond slapen

Goed slapen verbetering de immuunfunctie door de productie van cytokines en antilichamen te bevorderen, wat het lichaam helpt infecties effectiever te bestrijden en de totale gezondheid te ondersteunen..

Tips voor beter slapen voor een gezonder immuunsysteem

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn. Om beter te slapen, probeer deze tips: Creëer een rustgevende slaapomgeving met een comfortabel matras en verduisterende gordijnen. Houd een regelmatig slaapschema aan, zelfs in het weekend. Beperk cafeïne en alcohol en vermijd grote maaltijden vlak voor het slapengaan. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging gedurende de dag, maar vermijd intensieve activiteit vlak voor het naar bed gaan. Ontspan voor het slapen gaan met een boek, een rustgevend bad, of meditatie. Beperkte schermtijd, want het blauwe licht van apparaten kan je slaap beïnvloeden. Probeer deze gewoonten en pas ze aan je behoeften aan voor een goede nachtrust.

Onderhoud van ziel en lichaam

Vandaag, zondag, bij Adri geweest voor een maandelijkse heerlijk ontspannende massage. Verrast met een fraai doosje, met een opdruk van een Lotusbloem, met verschillende zakjes thee en een inspiratiekraskaartje met de woorden: Vertrouw op je Wilskracht wanneer het even niet lukt. Hoe toepasselijk ! Dank je wel voor alles Adri!

Willy Ouwehand-Hochstenbach 

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbergen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

1 + 4 =

Designed by Prayanadesign