Het effect van Tantra voor de vrouwelijkheid

Een tantra massage heeft als doel om de sensuele energie en verbinding met je lichaam te vergroten, ongeacht je geslacht. Voor vrouwen kan het de volgende effecten hebben op hun vrouwelijkheid”

Tantra massage is..

  1. Bewustwording: Tantra massages moedigen je aan om bewuster te worden van je lichaam, zowel fysiek als emotioneel. Dit kan helpen om een diepere connectie met je vrouwelijkheid te ervaren.

 

  1. Ontspanning: Het kan spanning in het lichaam verminderen en ontspanning bevorderen, wat kan bijdragen aan een positievere relatie met je eigen lichaam.

 

  1. Seksuele energie: Tantra massages richten zich vaak op het cultiveren en verspreiden van seksuele energie door het lichaam. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van vitaliteit en een sterker bewustzijn van je seksuele zelf.

 

  1. Zelfacceptatie: Door de sensuele aanraking en de focus op bewustzijn kan een tantra massage bijdragen aan een grotere mate van zelfacceptatie en zelfliefde.

 

  1. Diepere verbinding: Het kan helpen om een diepere emotionele en energetische verbinding met je vrouwelijkheid en seksualiteit te creëren.

 

Het is belangrijk op te merken dat de ervaring van een tantra massage sterk afhankelijk is van de beoefenaar, je eigen intenties en je comfortniveau. Het is van cruciaal belang om een gekwalificeerde beoefenaar te kiezen die je grenzen respecteert en die zorgt voor een veilige en respectvolle omgeving voor de massage. Het doel van tantra is niet primair seksueel genot, maar eerder spirituele groei en bewustwording, inclusief een positieve relatie met je eigen vrouwelijkheid.

Effecten:

N

Bewustwording.

N

Ontspanning.

N

Seksuele energie.

N

Zelfacceptatie.

N

Diepere verbinding.

 Dit is het tarief voor een tantramassage:

Een intake bij Praktijk Christophe is vrijblijvend en gratis;

Jouw bijdrage voor deze massage bedraagt ​​€ 133,00

Onderhoud van ziel en lichaam

Vandaag, zondag, bij Adri geweest voor een maandelijkse heerlijk ontspannende massage. Verrast met een fraai doosje, met een opdruk van een Lotusbloem, met verschillende zakjes thee en een inspiratiekraskaartje met de woorden: Vertrouw op je Wilskracht wanneer het even niet lukt. Hoe toepasselijk ! Dank je wel voor alles Adri!

Willy Ouwehand-Hochstenbach 

Een impressie

Adres

Zwaantjes 25, 4891 NX, Rijsbergen

+31612216826

praktijk.christophe@gmail.com

 

Neem contact op

 

5 + 9 =

Designed by Prayanadesign